All for Joomla All for Webmasters

Poseta redakcije "Znanje imanje" - Dallas G&Z   Vlasnici restorana Dallas G&Z su bili gosti informativne emisije za poljoprivrednike koja se temstski bavi prikazom života naših sela i njihovih stanovnika. Emisija Znanje-imanje je posetila porodicu Vidović i restoran Dallas G&Z, prikazavši jednu domaćinsku porodicu koja dugi niz godina uspešno posluje i vodi računa o tradicionalnim porodičnim vrednostima koje su stub društva i siguran i pravi put ka boljoj budućnosti.

Doček Nove godine 2015. - Dallas G&Z   Trenutak kada sebi i svojim bližnjima želimo da budu bolji i uspešniji i da nova godina bude srećnija i veselija, u restoranu Dallas G&Z dočekajte čarobnu i najluđu noć. Prelepo okruženje, uz živu muziku i ljubazno osoblje, raznovrsnu hranu i vrhunski izbor pića, učiniće da se i Vi osećate grandiozno. Osoblje našeg restorana ispuniće sve zadatke sa zadovoljstvom, kako biste vi proveli najluđu noć u veselju. 

8. mart u restoranu Dallas G&Z   8. mart je dan u godini rezervisan za izražavaje ljubavi i odanosti damama. Najmanje što možemo da učinimo našim lepšim polovinama, sestrama ili majkama za njihov dan u godini je simboličan cvet i romantičan ručak ili večera u restoranu Dallas G&Z. Restoran za ovu prigodu uvek je posebno dekorisan, a zaposleni spremni da dočekaju romantične parove ili porodične posete. Uz bogat meni i vrhunski izbor pića učinićemo da Vaš događaj bude potpun i ostane upamćen.

Domaćin "Sremske vinijade" 2015 - Dallas G&Z   U restoranu Dallas G&Z se održava poznata"Sremska Vinijada" na dan Svetog Trifuna zaštitnika vina i vinogradara. Sremska Vinijada je privredno - turistička manifestacija koja okuplja veliki broj proizviđača i degustatora vina. manifestacija ima bogat program koji podrazumeva stručna predavanja, nastup dramski, folklornih i tamburaških orkestara, izbor kraljice Vinijade, izložbe lokalnih umetnika i pored ostalog ima izložbeni i prodajni karakter. Otvaranje vinske ulice, ali i osveštavanje vinograda kuma Vinijade, posebno je atraktivan deo manifestacije posvećene Svetom Trifunu.

FB
FB

Naša lokacija

"Dallas G&Z"
Restorn i prenićište
Šidska br.147, Šid - Berkasovo
22242 Šid
Sremski Okrug, Republika Srbija
office@hoteldalas.com

Galerija slika

O nama [Dallas G&Z]

Prilikom Vaše posete restoranu "DALAS" želimo da Vam kroz naš meni i usluge pružimo jedinstveno iskustvo.

Da li ćete svoj dan započeti doručkom kod nas, svratiti na ručak u porodičnom ambijentu ili na romantičnu večeru, znajte da je restoran "Dalas" pravo mesto za Vas. [Saznaj više]